onsdag 29 september 2010

No pain no gain

My assness vad jag har ont i asset.

Gårdagens benpass känns idag kan jag lova och ändå körde vi inte utfall. Vi båda hatar utfall, fast det är den bästa övningen så är den så totalt genomjobbig att man gärna skippar den. Lite synd är ju att vi hatar samma övningar. Men det blev ett bra pass ändå med liggande baksida, benspark, stående benpress, liggande benpress med ett ben (därav min onda rumpa idag) och till sist körde vi vader.

Idag var det min favorit axlar. Vi testade på en lite ny turordning på övningarna och OJ vilken skillnad. Trodde inte jag skulle kunna lyfta armarna för att låsa upp hänglåset på skåpet efter träningen. På crossmaskinen efter träningen så orkade jag inte köra med armarna så det fick bli ben bara idag.

Imorn blir det ofrivillig vilodag för att jag måste köpa present till mamma och sen ett vaxduksblock till min jugoslaviska språkkurs innan kursen.
Men på fredag är det boobies och lite förbränning innan det skall intas alkoholhaltiga drycker på kvällen.

söndag 26 september 2010

Dagens träning

På schemat idag stod bröst, biceps och 45 minuter aerobic.
Testade floorpress för första gången idag. När jag väl fick in tekniken så kändes den riktigt bra. Jag brukar ha svårt att känna kontakt med inre delen av bröstet, men nu sved det ordentligt. Yttre delen (ut mot armhålan) är det väldigt lätt att få kontakt. Så det var kul med lite nytt.
I bänkpressen har jag som mål att klara köra på 40 kg, minst 6 rep. Nu klarar jag 2 sen är Damir där och hjälper till.
Jag känner och jag till och med ser att musklerna är lite större nu. Så jag är så grymt peppad på att köra mer förbränning så musklerna kommer fram ännu mer. Då lovar jag att bilder läggs upp :)

tisdag 21 september 2010

Trodde jag ja :(

Trodde jag ja!
Det här tär på mig, fy fan vad det är jobbigt. Blir så sjukt orolig också. Varför slutar det inte? Efter några dagar skulle det sluta blöda, men det avtog ju bara en dag sen igång igen.
Drar mig för att ringa sjukhuset igen. Känns som jag varit där en gång i veckan senaste tiden.
Usch, varför kunde det bara inte ha slutat nu och blivit som dem sa?

söndag 19 september 2010

Äntligen

Det har fan äntligen slutat droppa!!!!

Hormoner is tha shit!

Sorry för dålig uppdatering. Det har varit alldeles för mycket på alldels för många håll.
Men nu börjar det äntligen kännas lite bättre.

måndag 13 september 2010

Måndag

Trist som fan att helgen är slut, men måndagar är på nåt sätt väldigt sköna ändå. Man kommer liksom i rutin igen. Känns inte ens svårt att sköta träning och kost i veckorna.
Men idag var jag fruktansvärt trött på jobbet och självklart var det första dagen för min nya kollega som ska gå dubbelt med mig hela veckan. Haha, stackarn. Jag vet inte om jag gjorde mig förstådd alls idag. Lär väl märkas imorn om inte annat. Om hon är nollställd imorn så tar jag på mig skulden för det.

Efter jobbet så drog vi till gymmet direkt. Jag hade tänkt köra spinning idag, men Damir ville köra bröst och det är alltid bra att vara två när det är boobies på schemat. Så konditionspassen får vänta till imorn och på onsdag denna vecka.
Det gick riktigt bra på gymmet. Töttarna blir fasen bara större och större! En liten överdrift kanske, men starkare blir dem iaf. Har ökat från 6 kilos hantlar till att nu köra med 10 kilos. Känns skitkul och man blir peppad direkt. Efter tuttarna så var det biceps, körde bara två övningar för att hinna köra lite cardio innan det var dags att åka hem.
Galet mycket folk på gymmet idag, sånt gillar vi inte. Lång väntad och så får man ofta lägga om sitt pass utifrån vilka maskiner som är lediga.

Tvättat, lagat mat och kollat på biggest looser Sverige.
En väldigt trevlig måndag helt enkelt.

torsdag 9 september 2010

Lägesrapport

Jobb:
Vantrivs och är allmänt förbannad på min arbetsgivare just nu. Sparkrav, ett arsel till chef och missnöjda medarbetare är några härliga ingredienser i min vardag.

Träning:
Konditionen lyser med sin frånvaro, eller iaf den konditionen jag hade förut. Men jag är igång med pass igen iaf. Spinning i måndags och aerobic idag. Ska hinna med ett cardiopass till denna vecka.
Det går sjukt bra på gymmet nu. Maxar varje pass, musklerna svarar och det känns bara så bra. Ett stort minus är väl att jag blöder fortfarande så det känns som jag ska ploppa ut en tampong varje gång jag verkligen tar i. Men än så länge inga fler missöden ett än.

Vikten:
Har inte vägt mig på länge. Sist jag vägde mig så var det 85kg. Så lite upp från målet jag satte, men inte så farligt. Men det var några veckor sen nu.
Jag vill inte väga mig. Känner mig så på gränsen till breakdown så jag vågar helt enkelt inte ta risken. Jag är relativt nöjd med min form just nu, så jag avvaktar tills kroppen blir normal igen. Sen ska det brännas fett!

Magen:
Jag blöder fortfarande. Damir kräver att jag vänder mig till sjukhuset igen. Det avtog för en vecka sen och det kändes som att det kanske var över nu. Men sen börjar det om igen. Jag är så otroligt less på det här att jag till och med tror jag föredrar en skrapning framför detta.

Vänner:
Älskar dem allihop.

Familjen:
Mamma skickade världens gulligaste sms igår:
"Väger mig varje onsdag. Samma vikt som förra onsdag :("Haha, hon behövde lite pepp. Hon och pappa ska försöka komma i form till charterresan som närmar sig. Syster mår bättre och lilltott har börjar på dagis. Personalen är super och tar hand om min lilla ängel.

Kärleken: Han är helt klart det bästa som hänt mig. Vi lär oss varandra mer och mer för varje dag och ju mer jag lär mig destå mer älskar jag honom. He´s the one!

Jag, moi, me, myself:
8 veckor sen jag förlorade livet i magen. Jag blöder som sagt fortfarande, ser ut som en hormonstinn tonåring i ansiktet och är tröttare än tröttast. Ska det inte räcka med att man mår skit efter att ha förlorat en bebis man längtade efter? Jag är less. Så himla less. Morgon och kväll befinner jag mig på gränsen hela tiden. Vill bara att kroppen ska vara normal igen.