onsdag 27 mars 2013

En underbart härlig dag idag :)

Idag har det verkligen varit vår i luften, jag hade till och med ambitioner att hinna städa balkongen men det hann jag tyvärr inte. Men städat lägenheten och tvättat bilen hann jag iaf med. Har testat tvättat bilen i en sån där gördetsjälv-tvätt där dem har allt på plats. Man betalar för poletter och så håller man på så länge man vill. Det är verkligen skitbra, idag var jag där för andra gången :)

Måste bara bjuda på en bild från när vi städade här hemma. Jag säger vi för Skruttan är verkligen helt tokig i att städa. Hon jagar mig precis överallt, hon vill gärna hålla i dammsugarslangen hon också. Städningen tar ju en aningens längre tid när hon ska vara med :) Idag gav jag henne dammvippan och hon måste ha sett hur jag brukar göra för hon dammade på som tusan. Dock blev det ett litet missöde när hon bestämde sig för att damma vattnet i toaletten. Och så var det slut på det roliga, haha. Men hon är så sjukt gullig när hon ska hjälpa till.
Varje morgon så hjälper hon mig tömma diskmaskinen. Hon plockar ut en sak i taget och så ger hon mig den så jag får lägga det på plats. Hon blir skitglad när hon knatar ut i köket och ser att diskmaskinen är öppen och ska plockas ur. Tänk om hon kanske kan lära sig tycka sånt där är kul, hur härligt vore inte det?! :)

 
 
Har mått kanon idag och inte känt av magen nånting. Så pass pigg i kroppen att jag blev skitsugen på att köra ben. Messade Josefina och frågade om vi skulle köra ben och hon sa ja, vilken tur :)
Och vi köttade på bra, jag körde inte lika tungt som jag brukar men jag låg nog på mitt max så här efter några dagars sjukdom. I sista övningen så kröp vi åt sidan efter varje set för att lämna plats åt den andra. Haha, så jäkla slut i benen att man inte ens orkade resa på sig. Då har man kört på bra! :)
 
Nu sitter jag här med möra ben och är 100% säker på att jag kommer ha träningsvärk imorn.
 


 

tisdag 26 mars 2013

Testade på att träna lite idag men....



... Skrev ju för nån dag sen att jag inte mådde nå bra i magen, trodde jag skulle bli magsjuk eller nåt. Det blev jag inte men jag är fortfarande inte bra. Är trött och matt, magen är inte ok och toabesöken är verkligen inte ok. Jag får inte i mig så mycket mat, det kan ju iofs vara anledningen till tröttheten. Kroppen känns inte ok helt enkelt.

Men efter att ha varit borta från gymmet sen i fredags så ville jag verkligen köra lite idag. Absolut inga tunga vikter, utan bara köra igenom lite. Jag började på cykeln i ett "lagom" tempo i 30 minuter sen körde jag en övning var på axlar, mage, vader och rygg.

När jag kom hem efter passet ville jag bara krypa ner under en filt och inte röra mig ur fläcken. Men det går ju inte när man har en liten Skrutta som vill leka och efter en stund på golvet så mådde jag faktiskt bättre :)

Har knappt ätit alls idag så jag måste verkligen försöka få i mig nåt nu även om det är väldigt sent. Jag hoppade över frukosten för att jag inte var hungrig. Gräddade några våfflor till mig och Emilija på lunchen, åt 3st och sen har jag bara druckit en prot.drink innan träningen. Inte mycket det inte. Har lagat mat hela eftermiddagen för matlådor och middag i veckan, men kommer på mig själv att rynka på näsan när jag funderar på vad jag ska äta för nåt.

Nä nu vill jag att magen blir frisk så jag får tillbaka min energi och kan träna som vanligt igen. Det är vår i luften vilket innebär att man snart kan springa sina rundor utomhus istället för på bandet. Det ska bli väldigt härligt!

Frisk nu tack!

Underbara mammatid

Mammaledigheten börjar lida mot sitt slut och det känns faktiskt jättejobbigt. Det känns jobbigt att hon ska vara på sin förskola hela dagarna istället för hemma med mig eller Damir.
Att man nu ska jobba från morgon till kväll och bara få leka med mitt lilla hjärta en liten stund innan hon måste lägga sig. Nu är det förskolepersonalen som ska leka och busa med henne.
Buhu, vad fjantig jag känner mig när jag känner så här men det är faktiskt så jag känner. Ni andra mammor där ute, kände ni likadant när det var dags för förskolan?

Jag menar titta på dagens bilder på henne, min lilla Skrutta. Jag kommer sakna att umgås med henne hela dagarna.









 
Moje srce ♥


söndag 24 mars 2013

Hipp hipp Hurra!



Jaha, då var dagen här då. Dagen då jag fyller 20+10. Jag kommer ihåg att jag tänkte att det är fasen början på medelåldern när syrran fyllde för 5 år sen. Nu är jag alltså här själv. Medelåldern... Hmm!

Inte förs idag har jag väl egentligen känt av nåt som skulle kunna liknas vid kris. Men när min chef ringde idag och berättade att det inte finns ekonomi i företaget att behålla mina timmar. Då kände jag mig usel, 30 år och arbetslös....!!!!
Nu är jag ju iofs inte arbetslös men det kändes så just då.

Precis innan jag började på företaget så förlorade dem en jätteviktig kund och jag visste att det bara skulle vara en tidsfråga innan pengarna var slut om det inte kom in nån liknande kund. Och det har det inte gjort och nu är pengarna slut. Tråkigt men om jag ska vara helt ärlig så var det nog lika bra att det hände nu än senare. Jag har tvivlat nästan från start om jag verkligen kan stå för det företagets värderingar och har väl egentligen vetat att svaret är nej, men eftersom jag behöver mina 16 timmars jobb i veckan har jag bortsett från den känslan.
Nu får jag helt enkelt se till att få in mina 16 timmar från annat håll, har ju 3 andra ställen som jag är timvikarie på så jag hoppas verkligen inte att det kommer bli några problem.

Ska sätta igång och söka andra jobb också och skickade faktiskt in en ansökan igår till ett jätteintressant jobb. Så det är bara hålla tummarna på att samtalet idag för nåt gott med sig :)

Har mått jättedåligt i magen idag, samma sak med Damir. Vi trodde först vi blivit magsjuka men det har faktiskt gett med sig här under kvällen. Tur det, vore ju inte så himla kul att vakna upp imorn 30 år och magsjuk.

Jag firar bara med familjen imorn. Ska ha en fest lite längre fram för vänner och kusiner. Imorn blir det smörgåstårta och lite fika efteråt, så det är en jäkla tur att jag mår bättre så jag kan njuta av alla gosaker.

Bästa presenterna har jag redan i min lilla härliga familj. Gud vad jag älskar dessa två varelser.

torsdag 21 mars 2013

Idag har varit en lååååång dag

Började dagen med att åka med gamla bilen till verkstaden. Igen..... 06 ringde klockan och typ skrek "upp och hoppa" till mig. Iväg till Strängnäs för och lämnade den där till vår underbara mekaniker som alltid hjälper oss. Fick en lånebil och körde direkt hem igen för att sätta mig på cykeln till jobbet. 07.15 var jag på plats, det tycker jag var rätt bra jobbat.
Lunch med bästa syster yster på stan, tyvärr ingen höjdarmat idag, men sällskapet gjorde allt :)

Efter jobbet tillbaka till Strängnäs för att hämta hem vår kära bil. Hem och bytte om och så iväg till gymmet. Orkade ingen cardio idag, eller 20 minuter men inte mer än så. Lite besviken på mig själv men så fick det bli idag. Körde bröst och bad om hjälp med passning i bänkpressen. Han pushade mig så sjukt bra i både bänkpressen och hantelpressar, att jag knappt kunnat röra på armarna nu ikväll.
Han fick mig verkligen att reppa tills det inte fanns en enda tillstymmelse till kraft kvar i muskeln. Den sista i bänkpressen tror jag inte att jag rörde en millimeter uppåt på egen hand. Haha, men som han sa då "det är då du vet att du gett allt" och det stämmer ju verkligen. Så tack tack till honom, han gjorde mitt pass riktigt bra idag :)

Efter träningen så ville Damir och Emilija ut och "rastas" lite efter en dag inomhus. Vi drog till Ica Maxi, en perfekt affär att gå och strosa i så här på kvällskvisten :)


 
 
 
20.30 kraschlandade jag här hemma i soffan med en tallrik mat framför mig. Trött och sjukt grinig. Bad om ursäkt redan innan vi kom hem från Ica, jag liksom känner hur irritationen gnager i mig och bara vill hoppa ut ur munnen. Bästa sättet att inte säga nåt dumt är helt enkelt att inte säga nåt alls.
Skönt att man för en gångs skull kan inse att man ska hålla tyst, INNAN man öppnar käften och bara häver ur sig massa saker i ren trötthet.
 
Nu ska jag iaf ta mig ett bad innan jag kryper till kojs. Imorn vankas det jobb igen.
 
 


onsdag 20 mars 2013

Sista promenaden med min skrutta i detta äckelväder

Usch vad dåligt samvete jag fick idag när vi var ute på promenad. Emilija såg verkligen ut att frysa. Jag gav henne min mössa så hon fick dubbla, sen ändrade jag vagnen till liggläge och stoppade om henne riktigt ordentligt med åkpåsen. Stackarn, det var sista gången i detta väder. Nu får våren ta och komma,  är så otroligt less på denna vinter nu.

Trots massa kläder så blev det ändå alldeles för kallt.



 
Så en promenad idag alltså, inte speciellt snabb eftersom vi fick stanna hela tiden för att rätta till kläder och inte speciellt lång eftersom jag inte ville vara ute en sekund mer än det tog att ta sig hem igen.
Men ändå en lite promenad :)
 
Sen var planen att springa 5km på bandet och sen bröst. 5km kunde jag glömma med denna träningsvärk, jag försökte men efter ca 2km så pallade jag inte mer. Gick lite och sprang lite varvade så i 45 minuter, så fick ihop ett bra cardiopass iaf. Eftersom mitt träningssällskap ställde in så körde jag rygg istället för bröst. Det gick bra det också, men det känns verkligen att jag inte tillför så där jättemycket energi just nu. Styrkan finns inte på samma sätt och varje set tar verkligen kål på mig. Men jag kör på och pinar mig igenom, på nåt konstigt sätt så gillar jag det ändå.
 
Vägde mig imorse och jag står kvar på 78kg. Måste göra nåt ryck här nu för att lämna den siffran. Eller jag tänker inte göra nåt annorlunda, förr eller senare så lossnar det, men det vore trevligt med ett ryck :) Kan iofs köra lite extra cardio, 45 min istället för 30. Så får det bli .
 
Det känns otroligt skönt att jag ÄNTLIGEN är under 80-sträcket även efter några ätardagar och lite fest. Så väldigt väldigt skönt! Men nu ska jag neråt.
 
Kör bara kör!!!

tisdag 19 mars 2013

Hemmacirkel




Har blivit bokad på jobb ikväll så jag kommer inte hinna träna idag. När jag skulle bege mig ut på promenad i förmiddags så snöade det och blåste småspik, så jag struntade i det. Mest för Emilijas skull, men det var iofs rätt skönt att kunna skylla på henne :)

Kändes inte bra att inte göra nån träning alls idag så jag googlade på cirkelträning hemma för att få inspiration till några övningar som jag kunde köra här hemma. Hittade den här och tyckte den skulle bli bra.

Det blev den också, svettades som bara den här hemma efter en omgång. Jag körde två!! Inte illa för en gymråtta som mig :) Det tog mig ca 20 minuter, vilade inte mer än vad det tog att scrolla ner för att se nästa övning på skärmen.

Så nu känns det mycket bättre att pallra sig iväg till jobbet några timmar.

måndag 18 mars 2013

Så länge du inte ger upp så kan du inte misslyckas

 
Jag vet inte hur många gånger jag känt att nu vill jag bara skita i det här med diet och äta som jag vill utan att få dåligt samvete. Men så kommer tankarna att om jag skulle göra det så är ju verkligen all tid och energi jag lagt ner på att dieta helt bortkastad. Det är helt ok att skippa det nån dag här och nån dag där, eller som när vi var iväg på semester, en veckas ätande och i stort sett ingen träning alls. Det gör inget för sen tar jag tag i det igen. Jag vill aldrig igen se ut som jag gjort de senaste 10 åren, aldrig igen!

Jag är inte i mål än och helt ärligt har det tagit längre tid än vad det skulle behöva ta. Men det är ju egentligen skitsamma, för jag fortsätter jobba mot mitt mål och så länge jag inte ger upp så kommer jag komma dit.

Igår var kroppen inte alls med mig och jag kände verkligen inte för att gymma (hör och häpna). Så jag ställde mig på crossen och satte på en play-kanal på Iphone. Så körde jag en hel timme cardio istället medans jag kollade på "Sofias Änglar". Över 700 kcal brände jag och humöret var på topp efteråt.



Idag däremot var jag tokladdad för att gymma, så istället för rygg så körde jag ben. Det gäller att passa på när man känner sig så där extra laddad.
Passet blev grymt bra, först 5km jogg på bandet och sen direkt ett personbästa i benpressen. 250kg fick jag upp 6 gånger, det var en ökning på 10kg som jag tog i januari. Tjohoo!
Körde på bra med 4 övningar till efter det. Sen dog jag lite innan jag pallrade mig till bilen för att åka hem.

Sånna här pass gör att jag bara längtar till nästa dag och nästa pass. Imorn ska vi köra bröst, Josefina gör mig sällskap. Det ska bli skoj, kanske kan få till ett personbästa i bänken också :)

 

Vår i luften?

I alla fall igår, idag är det vinter i luften igen. Men igår åkte vi ut till mamma och pappa på landet och bara njöt av solen. Vi gick inte ens innanför dörren en enda gång, bara utemys :)

Min lilla Skrutta. Fortfarande väldigt ostadig på fötterna när underlaget är nåt annat än ett golv :)
 


Pappa hade tagit ner några träd så det var samling i skogen.
 
 

Den obligatoriska eldningen efter trädfällning. Jag ÄLSKADE sånna här tillfällen när jag var liten.
 
 
Och så den ännu mer obligatoriska korvgrillningen. Det är inte för inte jag kallades Korven när jag var liten :)
 
 
 
.
Lillkorven Emilija försökte tigga till sig andras korv när hennes var slut :)
 

Härliga bilder va?!! Det var så himla härligt att bara vara ute i friska luften så där. Det är alldeles för sällan vi är det. Men det ska bli bättring på den fronten nu när våren kommer. Om den nu kommer nån gång, damn it!



 

fredag 15 mars 2013

Nina the Badanka



 
 





Ingen kan väl ha missat att jag verkligen älskar att bada. På hösten och vintern badar jag nästan varje dag. Om inte för att jag fryser så bara för att koppla av. Idag var det båda dem anledningarna. Trött och frusen, sov dåligt i natt och har jobbat dubbla pass. Började 7.30 och slutade 20.30, pjuh! Inte lätt för en mamma som mig, van att vara ledig och bara umgås med min lilla Skrutt :)
 
Ingen träning idag alltså, snacka om dålig träningsvecka, I don´t like it at all. Men det är inte mycket att göra, ibland blir det bara så. Egentligen skulle det inte bli nån träning imorn heller, men på nåt sätt så ska jag lyckas klämma in ett pass om det så bara blir ett snabbt intervallpass.
 
Idag blev jag otäckt sötsugen. Inte bara lite sötsugen, utan brutalt sötsugen. Bestämde mig för att köpa en kexchoklad på vägen hem från jobbet. Halvvägs hem så slår det mig att plånboken ligger hemma. NEEEEEJ! Så andra halvan hem gick åt till att vela fram och tillbaka om jag skulle springa upp och hämta pengar eller om jag bara skulle skita i det.
Gissa hur det blev?
 
Nu ska jag lägga mig för imorn ringer klockan 06 och det är dags att gå till jobbet igen.
Laku noc!

torsdag 14 mars 2013

Back to business!

Idag var det diet och träning igen. Kände mig verkligen inte på topp idag efter festen i tisdags men försökte köra på så gott det gick och mot slutet av passet så kändes det faktiskt rätt bra. Men det tog väl ca 1,5 timme att komma till den känslan. Haha!

Började med 15 minuter uppvärmning på bandet, sen körde jag bröst och avslutade med 30 minuter på crossen.

Imorn jobbar jag hela dagen och kommer inte hinna träna. Hatar när det blir så, men nu måste jag verkligen prioritera att jobba så jag möjlighet att få ihop en heltid sen när Skruttan börjar på förskolan.

Jobbar även lördag, men hoppas att jag hinner med lite träning efter jobbet. Damirs träning blir ju också drabbad när jag jobbar långa pass, så han får förtur på lördag men jag hoppas jag hinner träna efter honom. Annars får det helt enkelt bli vila ända till söndag. Pjuh!

När det blir så långa jobbpass som imorn så gäller det verkligen att planera all mat i förväg. Jag tar med mig lunchlåda, proteinpulver i en shake, kesella, makrill, 2 brödskivor och 2 ägg. Det ska jag nog klara mig på fram till 21 då jag slutar. Och då blir det snabbt hem och mumsa i mig tacos som Damir gör iordning. Tacos är standard på fredagar och det har jag förstått att vi inte är speciellt unika med. Haha, halva Sverige verkar ju äta tacos på fredagar.

Men nu ska jag sooooova och hoppas på att jag mår som vanligt imorn.

Tisdagsfin :)

Tycker jag lyckades få till formen väldigt bra under min utmaning. Klänningen satt jättebra och med mina nya bryn och mörkare hår så kände jag mig faktiskt väldigt fin i tisdags.





 
Så himla glad över mina bryn. Äntligen har dem fått en fin form. Det tackar jag snälla Josefina för :)



Inspelningen var riktigt spännande, på grund av sekretess så kan jag inte skriva hur det gick. Men vi firade iaf med hela gänget natten lång. Inte förs vid 06 kröp jag ner i Ellas säng. Det har jag fått lida för nu i två dagar. Det märks verkligen att man inte är 20 år längre, då pallade man ju sånt där. Nu är man sliten i flera dagar efter en sån hård natt. Men det var det värt, bästa Emma är värd all uppskattning efter sin helt otroliga resa.

tisdag 12 mars 2013

Man måste ha att jämföra med

Det är verkligen superviktigt att ibland ta sig tid att titta tillbaka på vad man åstadkommit och inte bara jaga vidare. Bläddrade bland lite bilder och blir faktiskt stolt över mig själv och att jag ÄNTLIGEN tog tag i min kropp.

Först några bilder som är tagna innan jag tog mitt beslut att gå ner i vikt.




 
Sen några bilder -10kg senare
 


 
Och så två bilder ytterligare några kilon senare och rätt nyligen i tiden
 
 

 
Ser fram emot bilderna som ska läggas till här under när dem är redo... :)
 


måndag 11 mars 2013

Imorn är det dags



 
 
Imorn är det äntligen dags för dagen som min underbara helt suveräna vän längtat till. Jag är så otroligt stolt över dig Emma att det finns inte ord.
 
Min lilla utmaning är ju en fis i rymden om man jämför, men så är det ibland. Alla lever sin egen verklighet och tampas med sina egna problem.
Min tv-utmaning är ju slut nu, eller imorn är den slut men jag hade inte tänkt stoppa i mig nåt mer idag så det gör detsamma egentligen nu. Men det ska bli skoj att ställa sig på vågen imorn. Kroppen känns verkligen bra nu, tight och bra!
Visserligen är jag väldigt trött i kroppen men utseendet och känslan är bra. Två vilodagar på raken nu ska faktiskt bli väldigt skönt. Idag kändes fötterna som bly när jag stod på bandet. Tänkte ge mig på några kilometer efter armpasset. Jag slutade på 2km och var helt slut. Eftersom jag pushar min kropp rätt hårt i stort sett hela tiden så lyssnar jag också när den säger ifrån.
Men ett sjukt bra armpass fick jag till iaf. Min nya träningspartner kom och joinade mig efter en stund så vi kunde köra biceps tillsammans.
Nu har vi kört tre pass tillsammans och jag hoppas vi kan köra några fler framöver också. Det tar ju ett tag innan man synkar bra när man kör. Jag och Damir är riktigt effektiva när vi kör, men vi har ju också tränat ihop i flera år.
Det är iaf väldigt kul med sällskap på gymmet :)
 
Har tonat håret lite mörkare igen och fixat till brynen idag, så nu känner jag mig fin inför morgondagen.
 
Kram på er därute mina vänner :)

söndag 10 mars 2013

-2kg

Förra lördagen låg jag på 80,6kg och igår en vecka senare visade vågen 78,6kg. Exakt 2kg på en vecka, det känns verkligen jättebra!!
Tv-inspelningen närmar sig med stormsteg och jag har bara imorn kvar sen är dagen här. Tror inte jag tappar nåt speciellt mer på bara en dag, men jag tänker iaf försöka :)

Tisdag morgon är det vägning, men jag ska inte försöka lura nån här, jag kommer garanterat väga mig imorn också. Haha, det är såååå jag.

Tänkte att jag ska försöka springa (läs jogga) minst två gånger i veckan. Idag var det dags igen, men en sån sjuk träningsvärk i benen har smugit sig på mer och mer ju längre dagen passerat. Kände att jag inte skulle palla med en 5a idag så jag körde intervaller istället.
I 20 minuter varvade jag:
6km/h
9km/h
13km/h

Svettig och nöjd gick jag av bandet och började köra axlar. Efter första övningen fick jag sällskap av samma tjej som jag körde rygg med i veckan. Riktigt trevlig med sällskap.
Idag blev det:
Maskin - axellyft åt sidan.
Axelpressar framför
Axelpressar bakom
Militärpressar
Liggande baksida axel i Cable crossen
Hantellyft framåt

Avslutade med 4 set situps.

Ett riktigt långt härligt pass idag. Imorn är det måndag och jag är laddad redan nu :)




Jobbade hela fredagen, ledig igår lördag och jobb 7-12 idag. Nu känner jag mig rätt trött faktiskt men det är så himla skönt att vara ensam kvar uppe så jag håller ut ett litet tag till.

fredag 8 mars 2013

79,0

Hur mycket jag än försökte andas ut i morse när jag stod på vågen så stannade den på 79. Jag ville så gärna se en 8a. Om jag skulle se mig själv utifrån när jag står där, upp och ner på vågen för ett ynka hekto, så skulle jag nog vara mållös.... Haha, thats me!

79,0 är inte dåligt alls. Minus 0.5 sen i måndags och då både åt jag rejält och drack tre glas vin i tisdags. Så det är jag väldigt nöjd med.

3 dagar kvar på tv-utmaningen, så en 8a ska jag nog allt få se innan dess men mycket mer än så tror jag inte går att fixa på så kort tid. Det får nog helt enkelt bli så att jag får köra mig ett par dra-ihop-pluffset-strumpbyxor att ha under klänningen :)

Idag har jag jobbat hela dagen, från 08 till 21. Hann bara med en promenad i morse men ingen mer träning än så. Imorn är det dags för ben, just nu känns det som jag vill vila imorn med så jag måste tagga till imorn. Bästa receptet är väl helt enkelt att krypa ner under täcket nu för en god natts sömn, så vaknar jag nog utvilad och taggad igen.

3 dagar med både promenad och träning väntar...

torsdag 7 mars 2013

Back day baby!

Idag körde jag rygg och sällskap fick jag också. En tjej som jag precis lärt känna lite grand genom en gemensam bekant. Han tyckte vi skulle köra rygg ihop idag och det gjorde vi också. Först 30 minuter på crossen och sen några övningar rygg.
Latsmaskin
Hantelrodd
Latsdrag
Stående rodd
Jag körde riktigt tungt idag, så fyra övningar räckte mer än väl. Armarna skakade som asplöv när jag skulle ta mig hem efter passet.

Det var kul med lite sällskap och särskilt tjejsällskap :)
Hon har också gjort en rejäl viktresa, typ dubbla min resa, så där kan jag nog få en hel del tips om det skulle behövas. Vi får väl se här hur det går för mig att nå mina 68kg. Pjuh!

En långpromenad med Sarah i förmiddags också. Min önskan om sol slog in och det var verkligen helt underbart att traska idag. Det var dock väldigt kallt, så när vi kom hem igen så tog jag och Skruttan ett varmt bad :)

Imorn blir det ofrivillig vila, eller jag ska gå på morgonen men sen är det jobb precis hela dagen. Man får väl hoppas att min snuva blir nöjd av lite vila iaf. Sanslösa två veckors förkylning som jävlas med mig. Mår bra men näsan rinner precis hela tiden.

Nu dusch och sen soooova!


onsdag 6 mars 2013

5km - IGEN!!!



 
That´s me!
Trött, mosig och överlycklig med det mesta :)
 
5 km på bandet idag igen utan ont. Lycka! 29 minuter sprang jag på och då kändes det ju till och med ännu bättre.
Varvar lite med hastigheten mellan 9 och 11,5 för att få lite variation.
 
Sen körde jag 5 övningar bröst och avslutade med 100 situps.
 
Idag var en sån där dag som jag skulle kunnat stanna precis hela kvällen på gymmet. Jag verkligen älskar att träna när det känns så. Jag skulle kunna köra varenda liten muskelgrupp, övning efter övning.
Det gör jag ju självklart inte, men det är iaf underbart när man har den känslan.
 
Imorn har jag bestämt promenaddate med Sarah, det var ett tag sen vi var ute och gick så det ska bli skönt. Hoppas på samma fina väder som det varit idag. Våren känns verkligen på g nu. Hoppas hoppas!

Utbildning i Sthlm



 
 
Igår förmiddag åkte vi till sthlm för en utbildning om förändringar inom LSS som kommer träda i kraft i sommar. Dagen avslutades med en konferensmiddag och jag var helt slut efter den. Massa info och mer mat än jag ätit på en vecka tillsammans typ. Kanske en liten överdrift men det var så det kändes iaf. Sen 3 glas vin på det så var man inte speciellt kaxig. Hotellsängen var alldeles alldeles underbar kan jag säga. Jag vaknade inte en endaste gång och det är väldigt ovanligt för att vara mig. Särskilt när jag är förkyld som jag är nu.
 
Frukostbuffé och sen utbildning igen fram till lunch.
 
Intressant och som sagt MASSA info. Arbetstidsregler, assistansreformen, dokumentation, nya lagar, Försäkringskassan, Socialstyrelsen mm.
 
Jag gillar mitt nya jobb, önskar bara att vi skulle kunna få in nån ny kund så jag får nåt rejält att bita i :)  

Min lilla skrutta

Det slog mig idag vad stor min lilla tjej börjar bli. Förskolan om bara två månader och sen kommer det ju bara rulla på. Nyss var hon ju bara ett litet knyte som nästan rymdes på ena armen. Nu är hon tung att bära med båda händerna.
Hon börjar verkligen visa på en egen vilja nu och visar också tydligt hur less hon är på mig och Damir ibland. Hon kan gnälla gärnet här hemma, då fungerar ingenting vi gör, hon bara gnäller och gnäller. Så åker vi ut till mamma och pappa och hon skiner som en sol. Inte en tillstymmelse till gnäll utan hur nöjd som helst.

Haha, om hon redan är less på oss hur kommer hon då inte känna i tonåren?!?!

Men än är det länge dit och hon är ju fortfarande min lilla skrutta fast hon börjar bli stor :)







måndag 4 mars 2013

79,5 kg



Det rör sig verkligen åt rätt håll. - 2,7 kg på 3 dagar, det är väldigt bra! Nu är jag verkligen motiverad för att få till det här, det är 7 dagar kvar nu tills min lilla utmaning är över. Sen kör jag ju vidare ändå, men nu är det rätt tufft faktiskt. Jag har verkligen inte mycket energi framåt kvällarna, eller helt ärligt är energin slut redan vid lunch. Men eftersom jag får fylla på med kesella på eftermiddagen så går det ändå :)

Det är bara bita ihop, det blir verkligen tusen gånger lättare när vikten går åt rätt håll.

Idag blev det:
15 minuter på cykeln
4 övningar biceps
3 övningar triceps
20 minuter på crossen

Ett grymt pass med smärta i armarna. Sista övningen på triceps var på pinsamt lätta vikter och ynka 6 gånger fick jag upp hantlarna. Men då har man kört bra, så det var ett bra tecken :)

Jag är verkligen världens lyckligaste tjej just nu!!!