torsdag 31 mars 2016

- Ska du tävla?

- Eeeeh, njae, tycker du det ser ut som så??? 
Så svarade jag inte men kände för att göra det när en man kom fram till mig på gymmet och frågade om jag ska tävla. Sen la han till att jag tränar väldigt tungt "du är stark, kör hårt, bra", sen gick han och fortsatte med sitt. 
Efter ytterligare ett set i benpressen kom han fram igen och pratade lite. Sa att han sett min teknik, att det syns att jag vet vad jag gör. "Det syns att du tränat länge". 
Påfylld med lite självförtroende så lassade jag på två 25or till och körde en 12a på 200kg. Vet inte vad släden väger så räknar bara vikterna jag lägger på. En lätt 12a är jag sjukt nöjd med :)

Tänk vad lite snälla ord kan göra med en, blev så glad att jag tog en formbild i hissen efter passet. 

Jag bad Damir skriva ner ett upplägg för mig benpass så jag hade nåt att gå på. Det blev samma upplägg som förra veckan med de avslutande orden "Hårt, inga fisiga set nu". 
Började med benböj med fri stång, här är jag fortfarande jättesvag eftersom min mage/bål är så klen. Jag måste verkligen träna upp den mer. Så jag kör väldigt lätta vikter på stången, ser till att ha bra teknik och gå riktigt djupt. Har även gummiband på knäna så jag inte "vinklar" in dem i lyftet. Funkar skitbra. 6 set med fri stång. 
Sen bytte jag till Smithen för 6 tunga set benböj. Eftersom stången hjälper mig att hålla mig upprätt så kan jag köra tyngre än med fristång. Riktigt djupa så det brände på bra i benen :)
I väntan på att benpressen skulle bli ledig så körde jag 4 set raka marklyft. Här brukar jag inte köra så tungt utan fokuserar på kontakt med baksidan. Jag får i stort sett alltid träningsvärk när jag kört raka marklyft, så det funkar iaf :)
Sen var det alltså benpress, körde 8 set innan  jag droppade ett sista set, så totalt 9 set i benpressen. 
Avslutade passet med sittande benpress och körde ett ben i taget för att bara krama ur det sista. 

Det stör mig lite att jag är så svag i benböj, men jag kan inte räkna med annat eftersom jag inte tränar min core tillräckligt. Så skärpning på den fronten. Det blev ett riktigt bra benpass och jag känner verkligen att jag börjar hitta tillbaka till att gilla benträningen igen :)

Imorn är jag bokad på MMA-Fitness så träningen rullar på som planerat och kostschemat går kanon. Nästan att jag önskar jag hade vägt mig i söndags bara för att se hur mycket jag tappar första veckan. Men jag känner mig själv allt för väl, en vägning i söndags hade gett mig ångest och det hade varit nattsvart i psyket. Så det skonar jag mig ifrån och njuter av att känna att kroppen svarar på kosten. 
I söndags såg min träningsplanering ut så här:
Imorn måndag - promenad + styrka eller mma fitness
Tisdag - Styrka och eller promend + B.A.B.Y. Kör jag styrka måndag så kör jag promenad tisdag, kör jag fitness måndag så kör jag styrka tisdag. 
Onsdag - Spinning
Torsdag - Promenad + benpass
Fredag - Mma fitness
Lördag - Styrka
Söndag - Sanda
Stämmer till punkt och pricka förutom promenad eller styrka i tisdags och samma sak idag torsdag, ingen promenad. Men annars så har planeringen funkat och resten av veckan kommer också funka om inget oförutsett händer. 

Det är bara kämpa på så ska nog centimeterna börja minska igen :)

Ha en underbar fredag ♥

tisdag 29 mars 2016

Matnyttigt inlägg


Foodprep så det står härliga till. Inte mindre än 12 portioner fick jag till idag, så jäkla värt att lägga ner lite tid på att fixa färdigt så här. Jag väljer att frysa in mina portioner i 1-literspåsar eftersom de tar mycket mindre plats än matlådor. 5 portiner med kyckling och ris, 5 portioner med kyckling och sötpotatis, en glassbytta med wok/kokgrönsaker och en plåt med rotfrukter. Har säkert en 5-6 portioner ris och köttfärs i frysen så jag kan variera mig lite från kycklingen. Med det är så skönt att veta att jag har mina måltider klara för nästan två veckor framåt. 
Här är mitt typiska förmiddagsmellanmål, eller vanligtvis är det två knäckemackor men har fått så enormt goda knäckebitar så jag byter ut en mot dessa och äter dem som chips och doppar i avokado. Hur gott som helst!

Igår upptäckte Damir att vi failat helt på val av nudlar. Vanligtvis köper vi nudlar på Lidl, 100g är 115 kcal och en påse är innehåller ungefär 80g vilket ungefär motsvarar den mängden ris jag äter. Men...... Eftersom Lidl var stängt i söndags så köpte jag nudlar på Willy´s istället, snabbnudlar med liknande förpackning som ni ser på bilderna. Same same typ... Men......
Ser ni den där lilla gula pricken på den övre bilden? Där står det lite fint att nudlarna är kokade i olja. I olja!!!!??????!!!? Vänder man då lite fint på förpackningen så ser man att Willy´s nudlar innehåller mer än 3 gånger så mycket kcal än Lidl´s. 
Självklart upptäckte Damir det här EFTER att vi ätit var sin påse, så jäkla störande. Jag skippade nötterna på kvällsmålen för att försöka kompensera för skitnudlarna. 

Så där lärde jag mig att det kan vara en jäkla skillnad på snabbnudlar och snabbnudlar :)

Det har gått kanon att följa kostschemat dessa tre dagar och idag kom belöningen, om man nu kan kalla det en belöning att få springa på toa ett 20-tal gånger på en och samma dag. Vätskan har släppt och svullnaden är borta. Damir såg det till och med på mig med kläder på att jag smalnat av bara på några dagar. 
Vet inte om jag blir ovanligt svullen av vätska eller om alla kan se sån skillnad. Men t ex mina fotleder blir verkligen jättepluffsiga så fort jag äter onyttigheter. 
Aja, jäkla skönt när det försvinner iaf, allt känns så mycket tightare :)

Veckans träning går också bra. Dock blev det en liten vilodag idag förutom styrkan på B.A.B.Y Runners Team-passet ikväll. Men jag kände att kroppen behövde lite vila efter 7 dagar på raken med tuff träning, jag  var sliten helt enkelt. Men imorn har jag mitt cykelpass så då är jag på G igen. 

Hoppas ni mår bra och har möjlighet att njuta av våra allt ljusare dagar ♥

B.A.B.Y Runners Team Eskilstuna

Äntligen var det min tur att hålla i passet och äntligen var vi en stor grupp igen efter månader med få deltagare. Men med våren kommer löparsugna tjejerna till Djurgårn helt enkelt :)
Oturligt nog har Friskis och Svettis valt att köra löpträning just tisdagar, men de hade bara ett par gånger kvar så då hittar nog några fler tillbaka. Sen är det många som vill träna inomhus under vinterhalvåret. Jag och de andra coacherna hoppas iaf att antalet håller sig runt 20 (minst) det är så mycket roligare när man är en stor grupp. 

Idag var det 18 tjejer på plats, 19 med mig inräknad. Vi började med uppvärmingsjogg innan vi körde lite löpskola. Löpteknik och löpskola är så himla bra att ta del av om man vill utveckla sin löpning. 
Sen delade vi in gruppen i 6 lag med 3 tjejer i varje lag och körde stafettintervaller med luffarschack i vändningen. 5 minuter på varje bana innan vi roterade så alla lag fick köra en omgång på varje bana. En av banorna var i backe, vilket var skitjobbigt (av det jag kunde se och höra). 
15 minuter snabba intervaller kan kännas lättare när man inte tänker på att man springer utan fokuserar på var man ska lägga sin "pjäs". 

Sista kvarten avslutade vi med Tabataintervaller med benstyrka. Först benböj, sen tåhävningar och sist utfall. Ett tufft och roligt pass där alla kan köra utifrån sin egen form och erfarenhet. Perfekt gruppträning :)

Kolla in min Instagram ninakanflina för att se lite filmklipp från kvällens pass. 

söndag 27 mars 2016

Födelsedags- och påskfirande i dagarna 3, nu räcker det!

Japp, ett år äldra och titta på bilden nedan... Grå hårstrån, inte bara nåt enstaka utan massa grå hårstrån. Känner mig genast mycket äldre än vad jag kände mig innan vetskapen av dessa grå hårstrån :(
Här om dagen slängde jag ut en fråga på facebook att mitt hår behöver vårstädas och om jag ska gå åt det ljusare hållet igen eller behålla mitt mörka. Det blev ett rejält övertag för det mörka håller så jag lyssnar väl på mina vänner och fortsätter med det mörka. En färgning till iaf, sen får vi se hur det känns :) 
Måste ju iaf hålla efter utväxten nu, eller grått hår kanske är mode?? Inte? Nä, tänkte väl det. 
Blond
vs.
Mörk

Födelsedagen bestod av träning och tårtor. Jag önskade mig smörgåstårta och det fick jag också. Emilija blev dock väldigt besviken när vi åkte för att hämta tårta och hon får se en smörgåstårta. "Det där är ingen riktigt tårta mamma" men darr på underläppen. Så vi tog en sväng till Ica Maxi så hon fick välja en "riktig" tårta. Sen hade jag lovat tårta till påsklunchen hos mamma och pappa dagen efter så det blev ytterligare en tårta. Mycket tårta denna helg helt enkelt, gott men inte riktigt enligt kostschemat. Inte ens när jag läser mellan raderna kan jag läsa att det står tårta nånstans. 

Blir lite sur på mig själv att jag återigen visar min dåliga relation till mat. Det har inte varit nån överdrift alls denna påskhelg, men absolut inte enligt kostschemat heller. Men jag tycker ju själv att när jag bestämmer mig för att det får bli några dagar utan schema så ska jag heller inte få ångest över de dagarna. Men det får jag. Då får jag ju liksom helt enkelt hålla mig till schemat. Men så funkar jag ju uppenbarligen inte och det stör mig. Det stör mig att jag surar och mår dåligt över att jag inte följt mitt schema, trots att det är ett medvetet beslut av mig. Nån som känner igen sig? 
Idag är jag iaf igång på kostschemat igen och tänker köra prickfritt i två veckor fram till den 9e april då jag har tjejmiddag här hemma. Två veckor strikt kost och så tänkte jag även lägga till mer cardio nu när det är vår ute och promenader är ett lyx. Intaget är uträknad på rätt lite cardio så det kommer bli ett lite större underskott dessa två veckor. Hoppas på bra resultat så jag känner mig på banan igen. 

Nu när jag hittat en ny träningsform som jag verkligen tycker är skitkul så vill jag bli lättare och smidigare i kroppen, så det får bli en morot för att fortsätta med 8 kilo till. Tillbaka till rutinerna så kommer kilona släppa automatiskt. 

Träningen har gått kanon sen jag kom igång igen efter tre veckors förkylning...
Söndag - Sanda
Måndag - Promenad
Tisdag - Shootfighting
Onsdag - Spinning
Torsdag - Benpass
Fredag - Mma Fitness
Lördag - Boxning
Idag söndag - Spinning
Kroppen känns lite sliten så det satt bra med ett cykelpass idag, få vila mina nya fightingmuskler, haha. Helt sjukt att jag har träningsvärk i nån ny muskel varje dag. Träningsvärk och lite fina blåmärken, men jag gillar verkligen träningsformen och jag vill bli bättre så det är ju bara till att fortsätta. 
Veckan som kommer kommer är inte helt planerad än men på typ:
Imorn måndag - promenad + styrka eller mma fitness
Tisdag - Styrka och eller promend + B.A.B.Y. Kör jag styrka måndag så kör jag promenad tisdag, kör jag fitness måndag så kör jag styrka tisdag. 
Onsdag - Spinning
Torsdag - Promenad + benpass
Fredag - Mma fitness
Lördag - Styrka
Söndag - Sanda

Så ser planen ut på ett ungefär, hur kommer ni träna i veckan? 

Avslutar med lite bilder från senaste dagarna, på tårtor och barn ♥

tisdag 22 mars 2016

Shootfighting

Rosa handskar och kritvitt tandskydd, urschnygg ju!!! 

Efter smällen på näsan i söndags tänkte jag ikväll att jag kanske borde använda det där tandskyddet jag köpt och böjt till efter min tandrad. Men fy vad ovant det var att ha tandskyddet i och inte kunde man prata heller. Körde med en yngre kille idag och hans min varje gång jag försökte prata får mig att skratta på av tanken på den. Sluddrade värre än A-lagarna på ljugarbänken i Högdalen, sanslöst komiskt sluddrande :) 
Och när jag skulle dricka så fick jag kämpa med att ens få upp ventilen (heter det så?). Ni vet den där grejen på locket som man stänger och öppnar med tänderna, inte så lätt när man har ett tandskydd på tänderna. Haha, har nog aldrig druckit så lite vatten under ett träningspass som idag. Aja, det blir nog bra tillslut. 

Ja sen var det ju ett nytt pass också, Shootfighting. Vi körde olika slagkomninationer och massa massa jabb. Tränaren, som förövrigt var en gammal klasskompis lillebror, hjälpte mig lite med tekniken för att få med fötter och höfter i mina slag. Man blir ju lite förvirrad av allt man ska tänka på samtidigt, men det är verkligen så jäkla roligt. 
Jag förstår varför jag funderat på det här så länge, samtidigt som jag inte kan förstå varför jag väntat så länge med att få arslet ur vagnen och faktiskt ta mig till en klubb och testa. 
Jag älskar ju sån här träning, jag tycker verkligen det är skitkul. Shootfighting på tisdagar och Sanda på söndagar, så kommer det att bli. Sen vill jag även testa brottning nån gång också. Känns inte riktigt som min grej men jag måste iaf testa en gång innan jag dissar det tänker jag :)

Efter en timmes slag så kunde jag knappt lyfta händerna ut från kroppen. Mobilen kändes så tung att jag fick vila den mot magen när jag skrev. Nu ligger jag i soffan med datorn i knät så armarna kan vila på magen. Det ska bli spännande att se hur jag ska klara av min lilla Elvis på 10kg imorn, yeayyy!

Kosten har gått jättebra idag också, blev lite omkastat bland målen eftersom jag hade så sen träning och Emilijas handbollsträning precis innan. Vill gärna ha ett rejält mål kvar tills efter träningen när det är lite hårdare pass. Så jag åt frukost, lunch, mellis, mellis och sen middag.
Kroppen känns jättepluffsig men det är bara fortsätta så kommer överflödsvätskan snart vara borta. Har kissat som en kamel idag så känslan borde vara bättre redan imorn. 
Kan inte riktigt släppa tankarna kring hur mycket tid jag tappat på mina två veckor som var sisådär med kosten. Om jag har gått upp och hur mycket jag gått upp i sånna fall. När ska jag våga ställa mig på vågen igen utan att rasa ihop om det är ett plus? Vill bara fortsätta så här nu när jag hittat tillbaka igen.

Imorn är det onsdag och ÄNTLIGEN ska jag ha mitt cykelpass igen, två veckor har jag missat pga min jäkla förkylning, men nu så. 
Ni i Eskilstuna är så välkomna så att vara med och cykla, alla tränar gratis en vecka på Nordic och har ni redan utnyttjat den veckan så får ni säga till på annat sätt om ni vill vara med, vi löser det :)

Nu lite tv innan jag somnar, ha en toppen onsdag imorn ♥

måndag 21 mars 2016

Testing testing...

Igår testade jag Sanda, imorn tänkte jag testa shootfighting. För en novis som mig så blir det ju en överraskning varje gång eftersom jag inte har ett dugg koll på vad de olika kampsporterna är för nåt. MMA visste jag lite för nån förklarade för mig att det inte finns några regler förutom pungspark och peta i ögonen, så då är det ju inte så svårt att lista ut att typ allt är tillåtet.
Igår på träningen visade tränaren skillnad på en spark i Sanda och en spark i Thaiboxning (tror jag det var). Kommer ju inte riktigt ihåg skillnaden i tekniken minns bara att i den ena vill man ha poäng och i den andra vill man göra illa. Typ...

Aja, imorn är det alltså Shootfighting jag anmält mig till. Eftersom min nybörjarkompis Madde gick och bröt ett ben i foten igår så får jag ju lov att testa det här alldeles ensam. Sökte lite stöd hos Damir på sms varpå han skrev att jag skulle youtuba Bas Rutten. Hmm, vet inte om han ville skrämma mig eller peppa mig med den uppmaningen. Vad tror ni?


Har ju fått min första smäll på näsan iaf, så där så ögonen bara tårades och tårades utan att man grät. Glömde skriva det igår men det var ju ingen större fara utan det var jag själv som klantade mig lite. Höll inte mitsarna tillräckligt hårt när min partner sparkade så den ena for upp och träffade näsan. Blev mest förvånad än att det gjorde ont, men just näsan gör ju så att tårarna rinner. Det var typ det allra sista på träningen så jag var väl trött helt enkelt :)

Nu när jag kan träna igen så känns det lättare att hålla kosten. Idag har jag iofs inte gjort nåt mer än en promenad, måndagar har blivit min vilodag. Dock skulle jag ju kunna sätta mig på motionscykeln en stund, men nä, nu har jag precis ställt in mig på ett varmt bad så det får helt enkelt vara en vilodag idag så kör jag på imorn. Hoppas det är ett roligt pass och inte massa akrobatik, det är inte speciellt roligt för ett kylskåp som mig. Håll tummarna att det går bra ♥

söndag 20 mars 2016

Sanda...

Nej, inte sån sanda...

Utan sån här sanda...
Killen på bilden, Robin Larsson, är klubbens tränare i Sanda. Han är även SM-guldmedaljör och jag tror han är med i svenska landslaget, så han vet rätt säkert vad han pratar om :)

Jag och Madde hade ju bestämt oss för att testa det här passet som heter "Sanda". Jag hade aldrig hört talats om att det fanns en kampsport som heter Sanda, så fram tills förra helgen då vi var på SM så hade jag ingen aning var det var för nåt. Men ja, nu skulle vi ju iaf testa ett pass och se vad man kände för det. 
Madde skadade sig riktigt illa i foten på uppvärmningen så jag fick köra med en kille istället. Ingen fara alls för min del, när jag väl var på plats så spelar det ingen roll utan det är mera för att ta sig dit man behöver lite draghjälp. Särskilt när det ska testas på nya saker. 
Passet var SKITROLIGT!!! Alltså jag har verkligen hittat min grej, fy fasen vad kul det var. Vi körde sparkar hela passet, 1,5h sparkar. Kan ju bara gissa hur mina ben kommer kännas imorn och på tisdag, haha, Bambi :)

Lite komiskt att det sista jag sa innan passet började att jag verkligen skulle behöva träna på sparkar för det har jag liksom aldrig gjort och vet helt enkelt inte hur man ska göra. Sen är det första tränaren säger "idag ska vi köra sparkar och verkligen få till en bra teknik". Haha, perfekt ju!

Det är ju rätt uppenbart att man är nybörjare men jag tyckte jag fick till en del bra sparkar iaf. Bara det att få upp hälen så att foten är parallellt med golvet så man inte sparkar med tårna uppåt typ. För att få upp hälen så måste  man vrida på kroppen och för att kunna vrida på kroppen så behöver man balans. Det är ju en liten egenskap som jag inte riktigt begåvats med. Sen att mina höga sparkar inte blev så höga utan mer i knähöjd på min partner, är väl bara acceptera och inse att det kan ju iaf bara bli bättre. 

Sjukt kul som sagt och jag ska verkligen försöka få ihop våra söndagar så jag kan gå på det här passet på söndagarna. Det finns lekrum på klubben så Emilija skulle kunna följa med mig så får grabbarna gå till gymmet tillsammans. Det är ju lite lättare att få lite förtur med träningstider eftersom det var Damir som var drivande till att jag började på Nova Mma från första böjan :)


Igår var vi på gymmet och körde vårt marklyftspass, har sån sjuk träningsvärk i ryggen och även i armarna sen i torsdags. Det känns otroligt skönt att vara igång med träningen igen och idag tog jag verkligen ut mig så nu känns det som jag kan köra på. Även kosten blir lättare att hålla när jag kör min träning, missar jag träningen så är det väldigt lätt att jag missar på kosten också. Denna förkylning har verkligen satt sina klor i mig och jag har tappat två veckor av viktnedgång, bara 1kg iofs men nu vill jag ju fortsätta min stabila resa nedåt. 5 kilo till nästa delmål, det ska jag fasen fixa. 

Nu ska jag ta och stänga ner datorn och lyssna på min ljudbok. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag, det förtjänar vi ♥

söndag 13 mars 2016

SM i Kung fu och Wushu avslutade denna vecka...



Idag har jag och Emilija tillbringat nästan hela dagen i Sporthallen. Först var vi en sväng innan lunch och då var även Elvis med, men vi åkte hem när det var dags att äta och vila för honom så åkte jag och Emilija tillbaka igen efter vi fått i oss mat. Hon har suttit som ett ljus och kollat på alla matcher. Hon var verkligen helt såld på alla som "boxades", så nu är det bara leta upp en klubb som har träningar för 4-åringar. Hoppas såklart min klubb Nova MMA kommer starta upp en sådan, för jäklar vad hon gillade det :)

Jag hade anmält mig för att gå på middag ikväll som avslutning på dagen. Tänkte att det kunde vara ett bra sätt att lära känna gänget lite mer. Jag och Madde (som jag lärt känna på Girls Only-passen) bestämde träff och gick dit tillsammans. Supertrevligt verkligen, jag gillar den här klubben mer och mer, det verkar vara en riktigt "familjär" stämning. Nova MMA heter klubben som sagt om ni är nyfikna att kolla upp dem :)

Middagen får sätta punkt för denna vecka, imorn är det måndag och min cheatvecka är över. Min cheatdag blev två som blev tre som blev fyra, så nu är det stop, imorn är det 100% fokus på kostschemat igen. Dags att sträva mot nästa delmål, jag känner mig redo. Ska bara bli kvitt den här jäkla förkylningen så kan jag börja träna också. Sanslöst tråkigt att vara sjuk och inte kunna träna, hatar det!
Men oavsett träning eller inte så blir det prickfritt på kosten imorn.

Hoppas ni också haft en bra vecka och helg ♥

onsdag 9 mars 2016

Förkylning, semester och vägning...

Skrev i senaste inlägget att det skulle bli totalvila på fredagen eftersom jag inte kände mig hundra efter mina spinningpass två dagar i rad då jag egentligen kanske borde ha vilat. Totalvilan har hållt i sig ända till nu och lär så få fortsätta ett par dagar till. Jag blev totalt genomförkyld på fredagen. Nu är jag lite piggare men hostan vägrar ge med sig. Sjukt irriterande och sjukt deprimerande att vara sjuk. Man får inte träna och man har inget tålamod för nånting, DESSUTOM är man inte ett dugg sugen på att äta enligt ett kostschema!!!
Igår åkte jag till Lidl direkt efter jag lämnat Emilija på dagis, köpte två frallor, honung och ett paket glass. Har ju hittat min absoluta favoritglass på Lidl, har ni möjlighet så måste ni bara testa den. 
Så igår struntade jag fullt i mitt kostschema, inte ens vattenmängden fick jag i mig. Men men, så får det vara. Att jag sen inte kunnat träna efter vår gotthelg på Plevnagården gör ju kanske inte utsikterna för fredagsvägningen så där jättebra. Men men, så får det vara som sagt. Nu vill jag bara bli frisk!
Idag ska jag iaf hålla mig till mitt schema, utan undantag. Det svåra för mig är att hitta tillbaka, särskilt när jag vet att vågen ändå inte kommer visa ett minus denna vecka. Så jäkla lätt att fortsätta "fuska" med kosten och så helt plötsligt har det gått flera dagar, kanske veckor. Så idag tvingar jag mig själv helt enkelt. 

Vi hade jättemysigt på Plevnagården, det enda negativa var att deras spa endast bestod av en bastu och sen behandlingar. För mig innebär spa att man kan bada, om inte en vanlig bassäng så åtminstone ett bubbelbad. Men icke sa Nisse, där gick vi bet. Men annars var det som sagt jättemysigt. Vi drack lite bubbel och nåt glas rött på rummet innan vi gick ner för en 3-rätters. Både jag och Damir är som så att vi gärna softar på rummet hellre än går ut och upptäcker omgivningarna. Jobbigt om den ena vill vila och den andra vill gå ut, när man gör resan tillsammans iaf. Men vi är softarmänniskor som gillar god mat, perfect match :)

Idag fyller lillkillen 8 månader. Det är helt jäkla galet vad tiden går fort!!!8 månader sen man låg där och äntligen fick se vår lilla Elvis för första gången ♥ 
Elvis har också varit förkyld, har bara lite hosta kvar så han är mycket piggare än han var söndag/måndag. I lördags natt var jag vaken med honom till 03, somnade en timme så vaknade han vid 04 igen, somnade om och vaknade vid halv 7. Härlig natt när man själv är krasslig. Men det är bara bita ihop och ta igen sömn när tillfälle ges. 

Just det ja, höll ju på att glömma.... Jag har nått mitt första viktmål. Yeay!!!
Nu har jag gått ner 8kg från det att jag startade för 8 veckor sen. Känns skitkul :) Sakta men säkert så går det nedåt och jag vill ner ungefär lika mycket till men jag har ingen tidsplan på det. Däremot 5 kilon till innan sommaren och håller jag planen så är det ju ca 10 veckor. Med några sånna här veckor inräknade så borde jag klara det innan sommaren. Vi siktar på det iaf :)

Nu ska jag fortsätta min upptagna dag med att kolla lite mer Blacklist. Ha en bra dag där ute ♥

torsdag 3 mars 2016

Trött och sliten

Här sitter jag i mörkret lite frussen och väldigt trött i Damirs morgonrock. Körde mitt spinningpass ikväll också och det känns att jag inte är helt hundra i kroppen. Men nu blir det totalvila imorn då vi ska till Plevnagården i Malmköping. Barnen sover i Gillberga hos mamma och pappa så det blir en övernattning på tu man hand. Ska bli så himla trevligt!
Tänker ta sovmorgon med barnen. Eller ja, Elvis vaknar ju vid 6-tiden varje morgon, men jag tar med honom ned till vår säng så får han äta där och så somnar vi om en stund tills Emilija kommer ner och väcker oss. Ibland sätter jag på Netflix så hon kan kolla från vår säng och jag kan fortsätta slumra. Det gäller att passa på medans man kan :)
Sen blir det lite ärenden innan jag lämnar barnen och möter upp Damir så drar vi... Återkommer med recension om stället. 

Idag har jag och Elvis softat på rätt bra idag med faktiskt. När han skulle sova förmiddag så tog jag ner honom till vår säng och kröp ner jag också. Det är en obeskrivlig känsla när ens barn somnar på ens bröst, obeskrivlig kärlek ♥ 
När vi vaknade igen så var det lite nakengympa i pappas säng :) Ska leta fram nån gammal bild på mig och jämföra med Elvis. Jag tycker själv att han är jättelik mig när jag var liten. Ska försöka komma ihåg att fota nån bild från nåt gammalt album imorn när jag lämnar barnen. 

Imorn är det fredag igen och jag har ingen jättelust att gå upp på vågen. 0,2 förra veckan var ju en fis i rymden så känner lite press för imorn (som jag absolut inte vill känna). Är lite nojig att bli på depphumör när vi ska ha det trevligt tillsammans. Men är det fredag så är det och då ska det vägas, så är det bara. Ni kan väl hålla en liten tumme för att min vikt gått åt rätt håll även om jag inte kunnat träna mer än två 3 pass sen förra fredagen.

Ha en underbar helg så uppdaterar jag efter helgen ♥

onsdag 2 mars 2016

Att välja glädje // Kaj Pollak

Hade tänkt skriva av mig lite skit men bestämde mig för att fokusera på det positiva istället. Bra va?!! 
Onsdag idag och jag hade mitt cykelpass på Nordic Wellness här i Eskilstuna. Det blev näst intill full klass, tror jag hade två tomma cyklar längst fram, sen var resten upptagna. Vilken energi!
Själv har jag ju vilat sen i lördags eftersom jag inte känt mig helt kry. Var lite tveksam till om jag skulle köra ikväll men eftersom jag inte har ont i halsen så bestämde jag mig för att hålla min klass. Hade en liten tanke att ta det lite lugnt, haha, lätt när man har en fullsatt sal kokande av energi. Jag älskar verkligen min intruktörsroll. Det absolut bästa är när jag kan inspirera andra till träningsglädje. Idag fick jag sagt till mig att personen (som inte tränat så mycket förutom löpning tidigare) numera längtar till onsdagar för mitt pass. Att det bara blir roligare och roligare för varje onsdag. Vilket betyg va? Underbart roligt att höra. Eller dem som efter passet berättar att de alltid hatat spinning men nu tycker det är superkul. 

Hade en intruktörskollega med som motionär idag och han bjöd på massa pepp och energi. Det höjer hela gruppen när det kommer pepp, tjo och tjim från en annan deltagare också och inte bara från instruktören. Så tänk på det ni som brukar gå på pass, det är jätteuppskattat med pepp från klassen :)
På våra träningar med B.A.B.Y Runners Team så är peppet jätteviktigt och nåt som jag tjatar om. Kör vi backintervaller så är det obligatorisk pepp när man är på väg ner. 

Tappade rösten lite efter passet så helt 100 är jag då inte. Men håller tummarna att jag tränat bort bacillerna så jag kan köra på imorn med. Svårtslaget pass idag men hoppas på bra deltagarantal imorn med :) 

Ett välförtjänt bad är redan avklarat och nu blir det lite Blacklist innan jag somnar. Känns som det är betoning på "lite" Blacklist för jag lär somna snabbt. 

Ha en härlig torsdag där ute, sista dagen innan fredag, kämpa ♥